Star Wars
Star Wars
Adatlap
  • Platform: Xbox Series X, Xbox One
  • Nyelv: angol nyelven
  • Kategória: akció
  • Kiadás: normál
  • Adathordozó: Xbox
  • Vonalkód: 5021290072176
  • Korosztály javaslat: 18+
  • Sorozat: -
  • Egyéb: -
  • További infó: –
Adatlap
  • Platform: Xbox Series X, Xbox One
  • Nyelv: angol nyelven
  • Kategória: akció
  • Kiadás: normál
  • Adathordozó: Xbox
  • Cikkszám: 5021290072176
  • Korosztály javaslat: 18+
  • Sorozat: -
  • Egyéb: -
  • További infó: –

Deus Ex Mankind Divided Day One Edition

 

Státusz: Külső raktáron

4 990 Ft

Az ár az áfát tartalmazza

Személyes átvétel
április 5., péntek
Díjmentes
MPL házhozszállítás
április 5., péntek
Díja: 1190 Ft
Posta Pont átvétel
április 5., péntek
Díja: 990 Ft
Csomagautomata
április 5., péntek
Díja: 990 Ft
Információ

Fontos tudni: Normál változat fémdoboz nélkül. A játék aktiválásával vagy használatával kapcsolatos kérdés esetén A program aktiválásával vagy használatával kapcsolatos kérdés esetén technikai segítségnyújtás: support_hu@cenega.com

A játékból a megjelenéskor Day One Edition, első napi kiadás érkezése várható.

Ennek tartalma: (nagyobb méretért katt a képre)

Deus Ex Mankind Divided Day One Edition

Leírás

A Deus Ex: Mankind Divided a Human Revolution végén bekövetkezett Aug-incidens után játszódik: ezen a napon az augmentált polgárok elvesztették az uralmukat a testük és az elméjük fölött, melynek következtében ártatlanok milliói haláloztak el.

2029-ben járunk: az augmentációk aranykorának leáldozott. A mechanikusan augmentált emberek a társadalom peremére szorultak, így teljes szegregációban kénytelenek élni. Terrorcselekmények és egyéb büntettek próbálják elvonni a figyelmet arról a háttérban zajló titkos összeesküvésről, melynek célja az emberiség jövőjének kontrollálása.

Adam Jensen, a Deus Ex: HR főhőse mostanra tapasztalt terrorellenes ügynökké vált: célja, hogy nem csupán megtalálja a legvérszomjasabb bűnözőket, de egyúttal pontot is tegyen a globális bűnözés és terrorizmus világára. Augmentált ember lévén meg kell tanulnia boldogulni egy olyan világban, amely megveti a hozzá hasonlókat. Nem csupán az idő dolgozik ellene, de kettős ügynök szerepe is: még azelőtt meg kell találnia a világot valójában irányító hatalmasokat, mielőtt azok visszafordíthatatlan kárt okoznak az emberiségnek. Az igazsághoz való eljutás során nem csak új fegyverarzenálja segíti, de azok is, akikbe bizalmát veti: együttes erejükkel talán felgöngyölítheti az egész világot behálózó összeesküvés szálait!

Jellemzők

2.0-S EMBER: Válj a tökéletesen augmentált ügynökké: válassz a legmodernebb fegyverek és augmentációk arzenáljából, szerezz új képességeket, fejleszd karaktered a lopakodás, a harc és a hackelés terén, alakítsd úgy a főszereplőd, hogy az a legjobban idomuljon a játékstílusodhoz!

MEGOSZTOTT EMBERISÉG A TÁVOLI JÖVŐBEN: Fedezd fel a távoli jövő változatos helyszíneit egy korban, melytől az egész emberiség sorsa függ. A mechanikusan augmentáltakkal szembeni elnyomás egy olyan légkört teremtett, melyet a félelem és a megvetés itat át, melynek következtében mindennapossá váltak a bűnesetek és a terrorista cselekmények, A káosz közepette egy titokzatos szervezet a háttérben azon dolgozik, hogy az emberiség sorsa fölött megszerezze az irányítást.

JELENTŐSÉGTELJES DÖNTÉSEK ÉS KÖVETKEZMÉNYEK: Merülj el a Deus Ex világában, ahol döntéseid következményekkel járnak. Válassz a harc, a lopakodás, a hackelés vagy a párbeszéd között feladataid megoldásához. A Mankind Dividedben megismerheted a feketepiac augmentációit is, melyek olyan egyedi és hihetetlenül erős képességekhez juttatnak, melyhez egy legális augmentáció sem. Légy azonban óvatos: minden döntésed, minden cselekedeted komoly következményekkel járhat!

BREACH – AZ ÚJ JÁTÉKMÓD: A Deus Ex: Mankind Divided – Breach egy innovatív új játékmód, amely a Deus Ex-széria történetében először árkádos játékmenetet hoz. Vágj neki a kihívásoknak a folyamatosan frissülő, új feladatokat és egyéb funkciókat hozó Breach módban.

Hátlap

Xbox Series X, Xbox One Deus Ex Mankind Divided Day One Edition hátlap

Elérhetőség

1119 Budapest, Tétényi út 79.

Ügyfélfogadás: Hétfő–Péntek 9-17 óráig

Email: web@cdgalaxis.hu

Telefon: (06-1) 479-0933, (06-30) 670-6418

Facebook oldalunk


Áraink a 27% áfát tartalmazzák (könyv 5%) és magyar forintban (HUF) értendőek. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk. A feltüntetett árak az esetleges kedvezményt már tartalmazzák. Ajánlatunk, akcióink, kedvezményeink, ajándékaink a webáruházban feltüntetett ideig, a készletek erejéig, illetve visszavonásig érvényesek.
A játékok többségéhez angol nyelvismeret illetve az aktiváláshoz és használathoz internet kapcsolat szükséges lehet. Csak háztartásban használatos mennyiségeket szolgálunk ki.
A közölt információk, adatok, besorolások tájékoztató jellegűek, azokat a legnagyobb gondossággal kezeljük, de az esetleges elírásokért felelősséget nem tudunk vállalni.
Internetes oldalaink használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeinket és Adatkezelési Tájékoztatónkat, ezért kérjük, hogy ezeket figyelmesen tanulmányozza át.
Minden jog fenntartva. © Copyright CD Galaxis Kft. 1997–2024