Star Wars
Star Wars
Adatlap
  • Platform: Xbox Series X, Xbox One
  • Nyelv: magyar felirat
  • Kategória: szerepjáték
  • Megjelenés: 2016. augusztus 30.
  • Kiadás: normál
  • Adathordozó: Xbox
  • Vonalkód: 5908305213833
  • Korosztály javaslat: 18+
  • Sorozat: -
  • Egyéb: internet szükséges
  • További infó: –
Adatlap
  • Platform: Xbox Series X, Xbox One
  • Nyelv: magyar felirat
  • Kategória: szerepjáték
  • Kiadás: normál
  • Adathordozó: Xbox
  • Cikkszám: 5908305213833
  • Korosztály javaslat: 18+
  • Sorozat: -
  • Egyéb: internet szükséges
  • További infó: –

Witcher 3: Wild Hunt Game of the Year Edition

 

Státusz: Raktáron

7 990 Ft

Az ár az áfát tartalmazza

Személyes átvétel
április 2., kedd
Díjmentes
MPL házhozszállítás
április 3., szerda
Díja: 1190 Ft
Posta Pont átvétel
április 3., szerda
Díja: 990 Ft
Csomagautomata
április 3., szerda
Díja: 990 Ft
Információ

Fontos tudni: Tartalma: alapjáték, Hearts of Stone, Blood and Wine. A kiegészítő tartalmak az internetről tölthetők le. A program aktiválásával vagy használatával kapcsolatos kérdés esetén technikai segítségnyújtás: support_hu@cenega.com

Játssz 2015 legtöbb díjat begyűjtött játékának legteljesebb és legletisztultabb változatával - The Witcher 3: Wild Hunt. Most elérhető összes kiegészítőjével és további tartalmakkal.

A GAME OF THE YEAR Edition

Légy hivatásos szörnyvadász és vágj bele egy epikus méretű kalandba! Megjelenését követően a The Witcher 3: Wild Hunt azonnal klasszikussá vált, több mint 250 Év játéka díjat kiérdemelve. Most tiéd lehet a gigászi, több mint 100 óra játékidőt kínáló, nyílt világú kaland és mindkét, megkapó történetet ígérő kiegészítője, további 50 óra játékkal. Ez a kiadás minden kiegészítő tartalmat magába foglal - új fegyvereket, páncélokat, társ kiegészítéseket, játékmódokat és mellékküldetéseket.

A GAME OF THE YEAR Edition

2015 legtöbb díjat begyűjtött játéka!

Légy hivatásos szörnyvadász és vágj bele egy epikus méretű kalandba, a jövendölésben szereplő gyermek nyomában keresd az élő fegyvert, amely elmondhatatlan pusztításra képes.

TARTALMAZ MINDEN KIEGÉSZÍTŐT ÉS TOVÁBBI TARTALMAKAT.

Kártyapaklit vagy más kézzelfogható extra tárgyat nem tartalmaz.

Jellemzők:

Légy hivatásos szörnyvadász!

A witchereket kisgyermekkoruktól arra képzik ki és alakítják mutációkkal, hogy emberfeletti képességekre, erőre és reflexekre tegyenek szert, és kiközösítve bár, de kiegyensúlyozzák a szörnyektől hemzsegő világot, ahol élnek.

- Könyörtelen szörnyvadászként pusztítsd el az ellenfeleidet, felvértezve egy sor fejleszthető fegyverrel, mutációs főzettel és harci mágiával.

- Vadássz le különféle egzotikus szörnyeket a hegyi hágókban portyázó ádáz fenevadaktól a sűrűn lakott városok sikátorainak árnyai közt megbúvó, agyafúrt, természetfölötti ragadozókig.

- Az elnyert jutalmakból fejleszd a fegyverzeted és vásárolj egyedi páncélokat, vagy költsd el lóversenyre, kártyára, ökölvívásra és az élet egyéb örömeire.

Indulj a jövendölésben szereplő gyermek nyomába egy erkölcsileg komplex, nyílt fantasy világban

A The Witcher végtelen kalandokra tervezett, hatalmas, nyílt világa új korszakot nyit méret, mélység és bonyolultság tekintetében.

-  Szeld át a fantasztikus nyílt világot: fedezz fel elfeledett romokat, barlangokat és hajóroncsokat, kereskedj a városi árusokkal és törp kovácsokkal, vadássz a nyílt síkságokon, a hegyek közt és a tengeren.

-  A körülötted dúló háborúban indulj a jövendölésben szereplő gyermek nyomába, keresd a nagyhatalmú élő fegyvert, akinek eljövetelét az ősi tünde legendák jósolták meg.

- Hozz döntéseket, amelyek túlmutatnak jón és rosszon, és nézz szembe messzeható következményeikkel.

Game of the Year EDITION

The Witcher 3: Wild Hunt Game of the Year kiadás egybefogja az alapjátékot és az eddig kiadott minden további tartalmat.

- Tartalmazza a Hearts of Stone és a Blood & Wine kiegészítőket, amelyek bő 50 órányi további történetet kínálnak, valamint más új jellemzőket és új területeket, amelyek több mint egyharmadával megnövelik a felfedezhető világot!

- Hozzáférést kínál az eddig kiadott minden további tartalomhoz, közte fegyverekhez, páncélokhoz, mellékküldetésekhez, játékmódokhoz és új GWYNT lapokhoz!

- Tartalmaz minden technikai és látvány frissítést, valamint a Witcher közösség tagjainak visszajelzései alapján teljesen áttervezett felhasználói felületet.

Hátlap

Xbox Series X, Xbox One Witcher 3: Wild Hunt Game of the Year Edition hátlap

Elérhetőség

1119 Budapest, Tétényi út 79.

Ügyfélfogadás: Hétfő–Péntek 9-17 óráig

Email: web@cdgalaxis.hu

Telefon: (06-1) 479-0933, (06-30) 670-6418

Facebook oldalunk


Áraink a 27% áfát tartalmazzák (könyv 5%) és magyar forintban (HUF) értendőek. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk. A feltüntetett árak az esetleges kedvezményt már tartalmazzák. Ajánlatunk, akcióink, kedvezményeink, ajándékaink a webáruházban feltüntetett ideig, a készletek erejéig, illetve visszavonásig érvényesek.
A játékok többségéhez angol nyelvismeret illetve az aktiváláshoz és használathoz internet kapcsolat szükséges lehet. Csak háztartásban használatos mennyiségeket szolgálunk ki.
A közölt információk, adatok, besorolások tájékoztató jellegűek, azokat a legnagyobb gondossággal kezeljük, de az esetleges elírásokért felelősséget nem tudunk vállalni.
Internetes oldalaink használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeinket és Adatkezelési Tájékoztatónkat, ezért kérjük, hogy ezeket figyelmesen tanulmányozza át.
Minden jog fenntartva. © Copyright CD Galaxis Kft. 1997–2024