Játékvásár aktuális listája
DIGITÁLIS vásárlás

A teljes folyamat elektronikusan zajlik.

Bankkártyás vagy átutalásos fizetést követően, emailben küldjük el a kért kódot és az e-számlát.

PC Digitális teljes lista
PC Digitális típus szerint
PC Digitális betűrend szerint
A B C D E F G H I
J K L M N O P Q R
S T U V W X Y Z #

Kaspersky Total Security 2017 (2 gép, 2 év) DIGITÁLIS [Digitális Vásárlás]


Kaspersky Total Security 2017 (2 gép, 2 év) DIGITÁLIS [Digitális Vásárlás] borító

Megosztás e-mailben   Megosztás Facebookon   Megosztás Google Plus-on   Megosztás Twitteren

Digitális vásárlás (PC)

Csak itt az interneten keresztül, online rendelhető.
Csak Magyarországon belüli aktiválás és használat garantált.
Kódot alapvetően munkanap, munkaidőben tudunk küldeni.
Este és hétvégén ügyeleti jelleggel.

CD Galaxis ár:

51 790 Ft

Az ár az áfát tartalmazza.

  • Platform: Windows 7 / 8.1 / 10
  • Honosítás: -
  • Kategória: online
  • Adathordozó: Letöltési kód (NEM dobozos változat)
  • Kiadás módja: normál
  • Cikkszám: 23790
  • Sorozatiság: –
  • Korosztály: n.a.
  • Egyéb jellemzők: internet szükséges
  • További info: –

Digitális kiadás: internetes letöltés, regisztráció és aktiválás.
Szerzői jogi okokból csak Magyarország területén belülre tudunk digitális kódot küldeni.

FONTOS: bárminemű szoftver használati, beállítási vagy kódkérdéssel kapcsolatban a kizárólagos, hivatalos technikai segítségnyújtás tud Önnek segíteni (elérhetőségük megtalálható a játék dobozán/kézikönyvében és a számlán is).

Információ
Fontos tudni: Két éves védelem két gépre. A program aktiválásával vagy használatával kapcsolatos kérdés esetén Kérjük, a játék aktiválása vagy futtatása során felmerülő esetleges problémákkal forduljon a hivatalos forgalmazó ügyfélszolgálatához: support@2f.hu

Gépigény


Digitális Vásárlás

A Digitális Vásárlással megrendelt játék esetén semmilyen kézzelfogható, fizikailag is létező dolgot, például adathordozót, nyomtatott kézikönyvet, dvd tokot, egyebet nem küldünk. Egy egyedi játékkódot kap e-mailben a vásárlást követően, aminek a segítségével az internetről a játékot le tudja tölteni és aktiválni tudja. Ez a kódküldés nem azonnali, jellemzően következő munkanap napközben történik meg, a vételár beérkezése után.

A játék digitális változatának használatához szükség van internet kapcsolatra, még akkor is, ha maga a játék egyszereplős (single-player) jellegű.

A kiválasztott játék ára banki átutalással vagy internetes bankkártyás fizetéssel egyenlíthető ki.

Átutalásos fizetés esetén, a megrendeléséről küldött e-mailben megadott bankszámlaszámunkra kérjük a pontos összeget átutalni, megjegyzésként a rendelés-azonosító számot is feltüntetve. A pénz napon belüli utalásnál várhatóan még aznap, legkésőbb várhatóan a következő munkanapon belül érkezik meg hozzánk (kivétel Magnet Bankos számláról átutalás, itt még várhatóan aznap már nálunk van az összeg).
Ezt követően, munkanap, munkaidőben, általában néhány órán belül, várhatóan még a nap folyamán a kód kiküldésre is kerül. Este vagy hétvége esetén a következő munkanap folyamán várható.

Amennyiben Önnek az kényelmesebb, befáradhat bármely Magnet Bank fiókba is és a pénztárban befizetheti az összeget, ez esetben a pénz néhány percen belül a számlánkra kerül. (Ezt követően, munkanap, munkaidőben, várhatóan még a nap folyamán a kód kiküldésre is kerül. Este vagy hétvége esetén a következő munkanap folyamán várható.)
Technikailag lehetőség van arra is, hogy bármely postán, csekken is feladja a pénz a számlaszámunkra, ezt azonban a hosszú átfutási idő miatt, ami akár egy bő hetet is igénybe vehet, nem javasoljuk!

Bankkártyás fizetés esetén a megrendelés leadása után az OTP Bank biztonságos internetes bankkártya-elfogadási felületére irányítjuk át, így Ön közvetlenül a Banknak adja meg a szükséges kártya-adatokat, nem nekünk. A Bank csak internetes fizetésre alkalmas bankkártyát fogad el (összes dombornyomású Visa vagy Mastercard és az internetes fizetésre készült speciális kártyák; Visa Electron, Mastercard Electronic, Maestro kártyák közül pedig azok, amelyek alkalmasak internetes fizetésre). A sikeres bankkártyás fizetést követően, munkanap, munkaidőben, általában 1-2 órán belül, várhatóan még a nap folyamán a kód kiküldésre is kerül. Este vagy hétvége esetén a következő munkanap folyamán várható.)

Üzletünkben történő személyes vásárlásra, kód ellenértékének üzletünkben történő kifizetésére vagy átvételére nincsen lehetőség.

A játékkódot illetve a játék letöltéséhez szükséges információkat az átutalás beérkezése illetve a sikeres bankkártyás fizetést követően, a megadott e-mail címre küldjük ki. Ez a folyamat bankkártyás fizetés illetve Magnet bankfiókban történő befizetés esetén sem azonnali.