DIGITÁLIS vásárlás

A teljes folyamat elektronikusan zajlik.

Bankkártyás vagy átutalásos fizetést követően, emailben küldjük el a kért kódot és az e-számlát.

PC Digitális teljes lista
PC Digitális típus szerint
PC Digitális betűrend szerint
A B C D E F G H I
J K L M N O P Q R
S T U V W X Y Z #

Total War Warhammer 2 ELŐVÉTEL DIGITÁLIS [Digitális Vásárlás]


Total War Warhammer 2 ELŐVÉTEL DIGITÁLIS [Digitális Vásárlás] borító

Megosztás e-mailben   Megosztás Facebookon   Megosztás Google Plus-on   Megosztás Twitteren

Digitális vásárlás (PC)

Csak itt az interneten keresztül, online rendelhető.
Csak Magyarországon belüli aktiválás és használat garantált.
Kódot alapvetően munkanap, munkaidőben tudunk küldeni.
Este és hétvégén ügyeleti jelleggel.

CD Galaxis ár:

2 990 Ft

Az ár az áfát tartalmazza.

  • Platform: 64 bites Windows 7 / 8.1 / 10
  • Honosítás: -
  • Kategória: stratégia
  • Adathordozó: Letöltési kód (NEM dobozos változat)
  • Kiadás módja: normál
  • Cikkszám: 24100
  • Sorozatiság: –
  • Korosztály: 16+
  • Egyéb jellemzők: internet szükséges
  • További info: –

Digitális kiadás: internetes letöltés, regisztráció és aktiválás.
Szerzői jogi okokból csak Magyarország területén belülre tudunk digitális kódot küldeni.

FONTOS: bárminemű szoftver használati, beállítási vagy kódkérdéssel kapcsolatban a kizárólagos, hivatalos technikai segítségnyújtás tud Önnek segíteni (elérhetőségük megtalálható a játék dobozán/kézikönyvében és a számlán is).

Információ
Fontos tudni: Elővételi termék, magát a játékot NEM tartalmazza. Total War Warhammer 1. részéhez Norsca DLC-t biztosít. Ezen elővételi termék ára a 2. rész Limited Editon dobozos változatának árába, annak megjelenésekor, két héten belül beszámítható lesz.

Ez nem maga a játék, hanem egy elővételi termék, amelynek ára, 2990 forint a PC játék megjelenésekor (várhatóan 2017. szeptember 28.), a Limited Edition DOBOZOS változat egy példányának árába (várhatóan 15990 forint) beszámítható, a megjelenéstől számított két héten belül.

Egy elővételi termék csak egyszer számítható be, és egy PC játék árába csak egy elővételi termék ára számítható be. Csak a nálunk vásárolt elővételi termék árát tudjuk beszámítani. Más részére nem átruházható. Az elővételi termék vásárlásáról kapott számlát, kérjük őrizze meg a beszámításhoz (ezen, digitális vásárlással megvett elővételi termék esetén emailben küldjük el az e-számlát).

Az elővételi termék megvásárlása nem jelenti magának a játéknak a megrendelését: a játék megjelenése előtt emailt küldünk, melyben szereplő link segítségével a tényleges megrendelés a Limited Edition kiadásra leadható lesz, az átvételi mód kiválasztásával, a további szükséges adatok megadásával.

Beszámítás menete: a Total War Warhammer 2. megrendelés leadásakor, a megjegyzés mezőben kérjük, ezen Pre-order termék digitális vásárlásáról kapott e-számla sorszámát majd tüntesse fel.
Jelenleg ezen megrendelés magára a 2. részre még nem adható le, előjegyzés van, ami értesítés kérést jelent.

Az elővételi termék, Norsca DLC-t biztosít az első részhez (nem az újhoz!), mellyel nem azonnal, hanem a DLC augusztus 10-i megjelenését követően lehet játszani és az első rész megléte szükséges hozzá. A második részhez ez a DLC nem használható fel.

Amennyiben a kód vagy a játék használatával kapcsolatban kérdése merülne fel, a technikai segítségnyújtást alapvetően közvetlenül a kiadó, a SEGA nyújtja, angol nyelven. Egyes kérdésekben a magyar képviselet: support@cnghungary.hu

Ezen Pre-Order termék megvásárlása nem jelent vásárlási kötelezettséget a végleges játékra vonatkozóan, viszont ekkor az 2990 forintos Pre-Order vételárát visszatéríteni nem áll sajnos módunkban.

Total War Warhammer első részéhez Norsca DLC leírás

Messze északon, a Káoszpusztaságok és a Karmok Tengere között fekszik Norsca. Egy kopár, barátságtalan félsziget az Óvilág északi peremén, amelyet vad harcosok által alkotott törzsek laknak, akiket a könyörtelen hóviharok, a terméketlen jeges tundra, és ezen átkozott földek szörnyű őslakosai keményítettek meg. A sötét istenek fanatikus szolgái, akik semmitől sem rettennek vissza, hogy erejüket bizonyítva méltó ellenfelek és új, feldúlható területek után kutassanak.

– Hódítsd meg az Óvilágot Norsca és Wintertooth portyázó törzseivel
– Két új Legendás Lord: Vándor Wulfrik és Throgg
– Fogadd fel Norsca szerteágazó képességfa-specifikációkkal rendelkező Lordjait
– Toborozz három új Hőstípust, szerteágazó képességfa-specifikációkkal
– Keresd a sötét istenek kegyeit gazdag jutalmakért!
– Vadássz az Óvilág leghatalmasabb szörnyetegeire, és állítsd őket ügyed szolgálatába!
– Új egységek széles arzenálja, amelyben olyen különleges bestiákat is találsz, mint például a Harcimamutok (War Mammoths) és a Jégsárkányok (Frost-Wyrms)
– Lassítsd le ellenfeleidet a jéghideg Fagyás (Frostbite) harci képességgel
– Törj át az ellenség vonalain az új Düh (Rage) és Berserk képességekkel

Játékstílus

A norscai hadjárat egyet jelent a könyörtelen pusztítással és rombolással. Az elsődleges bevételi forrást a portyák és dúlások jelentik. Ez pedig a hihetetlenül mozgékony és harcias játékstílusnak kedvez - seregeid szinte folyamatos mozgásban lesznek, gyakran harcban más frakciókkal. A települések felégetésével monolitokat emelhetsz Norsca sötét isteneinek… és az istenek mindig megjutalmazzák a hívőket!

A csatában Norsca seregei villámgyorsak és brutálisak, a seregek gerincét pedig az egyre erősebb és jobban páncélozott Fosztogató (Marauder) gyalogsági egységek adják. A megfelelő épületekkel azonban olyan szörnyűséges egységek is elérhetővé válnak, mint például a trollok, a Fimir harcosok, a norscai jégfarkasok, és a bőrfarkasok. Az egységek királyai pedig a Jégsárkány (Frost-Wyrm) és a gigantikus Harcimamut (War Mammoth).

Különleges Norsca játékmechanikák:

Hűség az istenekhez - Egy település elfoglalását követően Norsca frakcióinak egy különleges, csata utáni lehetőség áll a rendelkezésére. A megszállás és a fosztogatás mellett úgy is dönthetnek, hogy lerombolják a települést, és a helyén egy monolitot állítanak a négy sötét isten egyikének, akiket hitükben a Sas, a Varjú, a Kígyó, és a Vadászkopó testesít meg. Minél több monolitot állítasz fel, annál nagyobb az istenek jutalma is. Az előnyök egyre erősebb hadjárat és harci bónuszok, valamint egyes esetekben különleges egységek vagy szereplők formájában jelentkeznek.
Győzelmi feltételek - Aki teljes mértékben egy istennek kötelezi el magát, és biztosítja számára a végső és legnagyobb jutalmat, az előtt megnyílik a kampány-győzelem felé vezető út. De az istenek féltékenyek, és a három isten, akiket magadra haragítottál, nem lesz kegyes. Legerősebb bajnokaikat küldik majd ellened, hogy kihívást intézzenek hatalmaddal szemben, miközben egy sor küldetést aktiválnak, amelyek az epikus végjátékban érik el csúcspontjukat, garantálva az izgalmas játékélményt.
Szörnyvadászat - Amint a technológia fán a "Monster Hunter" képesség megnyitásra kerül, a Norsca frakció hozzáférést szerez a Monstrous Arcanum-hoz. Ez az ősi kötet felsorolja a világ legnagyobb szörnyeit és bestiáit. A játékos ezt követően vadászatokat kezdeményezhet, és többlépcsős küldetésekre indulhat, amelyek csúcspontjukat e legendás teremtmények elleni csatákban érik el.

Miután legyőzted őket, legendás trófeákat szerezhetsz, amelyekkel felszerelheted karaktereidet. Bizonyos esetekben pedig a szörnyek betörhetőek, így később bevethetőek a harcban.
Fagyás - Alakulataid közt számos jeges egységet találsz, a norscai jégfarkasoktól a jégtrollokon át, amelyek a fagyasztás passzív képességével rendelkeznek. Ez az új funkció nagyban lelassítja a közelharcba bonyolódott egységeket, így a menekülő, vagy éppen manőverezni próbáló csapatok sokkal könnyebben lerohanhatóak. Hasonló a hatalmas Jégsárkány fagyasztó aura (Chilling Aura) képessége, amely folyamatosan lassítja a közeli ellenséges egységek haladását.
Uralkodj! - Tedd szövetségeseiddé Norsca törzseit azáltal, hogy csatában legyőzöd a frakciók vezetőit. Egy ilyen erődemonstráció után sokkal könnyebben elfogadják uralmadat!
Helyőrségek - A Norsca-n kívül található, meghódított tengerparti településeken fosztogató helyőrségeket hozhatsz létre. Ezek alapvető toborzási lehetőségeket kínálnak, valamint hasznos módon portyázó seregeid utánpótlását is ellátják. A Norsca-n kívüli fő frakcióvárosok - mint például Altdorf, vagy Drakenhof kastélya - biztosításával pedig teljesen kifejlett norscai településeket építhetsz. Ezen városok birtoklásával elrabolhatod eredeti tulajdonosaik titkait, különleges új technológiák kifejlesztése előtt megnyitva az utat.
Gépigény


Digitális Vásárlás

A Digitális Vásárlással megrendelt játék esetén semmilyen kézzelfogható, fizikailag is létező dolgot, például adathordozót, nyomtatott kézikönyvet, dvd tokot, egyebet nem küldünk. Egy egyedi játékkódot kap e-mailben a vásárlást követően, aminek a segítségével az internetről a játékot le tudja tölteni és aktiválni tudja. Ez a kódküldés nem azonnali, jellemzően következő munkanap napközben történik meg, a vételár beérkezése után.

A játék digitális változatának használatához szükség van internet kapcsolatra, még akkor is, ha maga a játék egyszereplős (single-player) jellegű.

A kiválasztott játék ára banki átutalással vagy internetes bankkártyás fizetéssel egyenlíthető ki.

Átutalásos fizetés esetén, a megrendeléséről küldött e-mailben megadott bankszámlaszámunkra kérjük a pontos összeget átutalni, megjegyzésként a rendelés-azonosító számot is feltüntetve. A pénz napon belüli utalásnál várhatóan még aznap, legkésőbb várhatóan a következő munkanapon belül érkezik meg hozzánk (kivétel Magnet Bankos számláról átutalás, itt még várhatóan aznap már nálunk van az összeg).
Ezt követően, munkanap, munkaidőben, általában néhány órán belül, várhatóan még a nap folyamán a kód kiküldésre is kerül. Este vagy hétvége esetén a következő munkanap folyamán várható.

Amennyiben Önnek az kényelmesebb, befáradhat bármely Magnet Bank fiókba is és a pénztárban befizetheti az összeget, ez esetben a pénz néhány percen belül a számlánkra kerül. (Ezt követően, munkanap, munkaidőben, várhatóan még a nap folyamán a kód kiküldésre is kerül. Este vagy hétvége esetén a következő munkanap folyamán várható.)
Technikailag lehetőség van arra is, hogy bármely postán, csekken is feladja a pénz a számlaszámunkra, ezt azonban a hosszú átfutási idő miatt, ami akár egy bő hetet is igénybe vehet, nem javasoljuk!

Bankkártyás fizetés esetén a megrendelés leadása után az OTP Bank biztonságos internetes bankkártya-elfogadási felületére irányítjuk át, így Ön közvetlenül a Banknak adja meg a szükséges kártya-adatokat, nem nekünk. A Bank csak internetes fizetésre alkalmas bankkártyát fogad el (összes dombornyomású Visa vagy Mastercard és az internetes fizetésre készült speciális kártyák; Visa Electron, Mastercard Electronic, Maestro kártyák közül pedig azok, amelyek alkalmasak internetes fizetésre). A sikeres bankkártyás fizetést követően, munkanap, munkaidőben, általában 1-2 órán belül, várhatóan még a nap folyamán a kód kiküldésre is kerül. Este vagy hétvége esetén a következő munkanap folyamán várható.)

Üzletünkben történő személyes vásárlásra, kód ellenértékének üzletünkben történő kifizetésére vagy átvételére nincsen lehetőség.

A játékkódot illetve a játék letöltéséhez szükséges információkat az átutalás beérkezése illetve a sikeres bankkártyás fizetést követően, a megadott e-mail címre küldjük ki. Ez a folyamat bankkártyás fizetés illetve Magnet bankfiókban történő befizetés esetén sem azonnali.