DIGITÁLIS vásárlás

A teljes folyamat elektronikusan zajlik.

Bankkártyás vagy átutalásos fizetést követően, emailben küldjük el a kért kódot és az e-számlát.

PC Digitális teljes lista
PC Digitális típus szerint
PC Digitális betűrend szerint
A B C D E F G H I
J K L M N O P Q R
S T U V W X Y Z #

F-Secure Internet Security (3 gép, 1 év) DIGITÁLIS [Digitális Vásárlás]


F-Secure Internet Security (3 gép, 1 év) DIGITÁLIS [Digitális Vásárlás] borító

Megosztás e-mailben   Megosztás Facebookon   Megosztás Google Plus-on   Megosztás Twitteren

Digitális vásárlás (PC)

Csak itt az interneten keresztül, online rendelhető.
Csak Magyarországon belüli aktiválás és használat garantált.
Kódot alapvetően munkanap, munkaidőben tudunk küldeni.
Este és hétvégén ügyeleti jelleggel.

CD Galaxis ár:

13 990 Ft

Az ár az áfát tartalmazza.

 • Platform: Windows 7 / 8.1 / 10
 • Honosítás: -
 • Kategória: online
 • Adathordozó: Letöltési kód (NEM dobozos változat)
 • Kiadás módja: normál
 • Cikkszám: 18441
 • Sorozatiság: –
 • Korosztály: n.a.
 • Egyéb jellemzők: internet szükséges
 • További info: –

Digitális kiadás: internetes letöltés, regisztráció és aktiválás.
Szerzői jogi okokból csak Magyarország területén belülre tudunk digitális kódot küldeni.

FONTOS: bárminemű szoftver használati, beállítási vagy kódkérdéssel kapcsolatban a kizárólagos, hivatalos technikai segítségnyújtás tud Önnek segíteni (elérhetőségük megtalálható a játék dobozán/kézikönyvében és a számlán is).

Információ
Fontos tudni: Egy éves védelem három gépre. A program aktiválásával vagy használatával kapcsolatos kérdés esetén technikai segítségnyújtás: support@2f.hu

20 éve a biztonságért elkötelezve

Az F-Secure céget (eredeti nevén a Data Fellows-t) két jóbarát alapította 1988-ban Helsinkiben, egyetemi éveik alatt, hogy diákmunkájukat hivatalosan is kiszámlázhassák ügyfeleiknek. Legelső irodájuknak igazi bejárata sem volt, az épület belső udvarából egy lépcsőn lehetett csak megközelíteni. A lelkes csapat azonban eltökélte, hogy a számítógépes vírusok elleni küzdelemben világszínvonalú termékeket fejleszt, ami hamar meghozta számukra az első ismertséget. Az azóta eltelt húsz évben a vállalat Európa egyik legnagyobb szoftverfejlesztőjévé vált, jelenleg hétszáznál is több alkalmazottat foglalkoztat a világ 17 országában. A viszonteladókra épített kereskedelmi hálózat száznál több országba juttatja el az F-Secure márkanevet, a cég biztonsági megoldásait 180 internet szolgáltató és mobilcég kínálja ügyfeleinek.

A vállalat három, eltérő földrészeken berendezett víruselemző laboratóriumában összesen több, mint száz adatbiztonsági szakértő küzd meg a naponta felbukkanó kb 17 000 új kártevővel - nekeik köszönhetőek a cég termékeinek legendásan gyors frissítései. A víruselemzők által írt blogot pedig beválogatták az internet 500 legolvasottab blogja közé.

Magyarországon 1995 óta kaphatók a cég termékei. A legelső, DOS-ra írt változat óta valamennyi máig kiadott szoftververziót magyar nyelven is birtokba vehették és vehetik felhasználóik.

A jelenleg forgalomban levő licenc kód használatához F-Secure Internet Security 2015 változat szükséges.
Gépigény

 • Platforms:
 • Windows 10, 8.1, 7 (Service Pack 1), Vista (Service Pack 2)
 • Processor:
 • Intel Pentium 4 or higher
 • Memory:
 • 1 GB or more
 • Disk space:
 • 1.2 GB free disk space
 • Internet connection to validate your subscription and receive updates. The system must fulfill Windows minimum requirements as specified by Microsoft. ARM-based tablets are not supported.

Digitális Vásárlás

A Digitális Vásárlással megrendelt játék esetén semmilyen kézzelfogható, fizikailag is létező dolgot, például adathordozót, nyomtatott kézikönyvet, dvd tokot, egyebet nem küldünk. Egy egyedi játékkódot kap e-mailben a vásárlást követően, aminek a segítségével az internetről a játékot le tudja tölteni és aktiválni tudja. Ez a kódküldés nem azonnali, jellemzően következő munkanap napközben történik meg, a vételár beérkezése után.

A játék digitális változatának használatához szükség van internet kapcsolatra, még akkor is, ha maga a játék egyszereplős (single-player) jellegű.

A kiválasztott játék ára banki átutalással vagy internetes bankkártyás fizetéssel egyenlíthető ki.

Átutalásos fizetés esetén, a megrendeléséről küldött e-mailben megadott bankszámlaszámunkra kérjük a pontos összeget átutalni, megjegyzésként a rendelés-azonosító számot is feltüntetve. A pénz napon belüli utalásnál várhatóan még aznap, legkésőbb várhatóan a következő munkanapon belül érkezik meg hozzánk (kivétel Magnet Bankos számláról átutalás, itt még várhatóan aznap már nálunk van az összeg).
Ezt követően, munkanap, munkaidőben, általában néhány órán belül, várhatóan még a nap folyamán a kód kiküldésre is kerül. Este vagy hétvége esetén a következő munkanap folyamán várható.

Amennyiben Önnek az kényelmesebb, befáradhat bármely Magnet Bank fiókba is és a pénztárban befizetheti az összeget, ez esetben a pénz néhány percen belül a számlánkra kerül. (Ezt követően, munkanap, munkaidőben, várhatóan még a nap folyamán a kód kiküldésre is kerül. Este vagy hétvége esetén a következő munkanap folyamán várható.)
Technikailag lehetőség van arra is, hogy bármely postán, csekken is feladja a pénz a számlaszámunkra, ezt azonban a hosszú átfutási idő miatt, ami akár egy bő hetet is igénybe vehet, nem javasoljuk!

Bankkártyás fizetés esetén a megrendelés leadása után az OTP Bank biztonságos internetes bankkártya-elfogadási felületére irányítjuk át, így Ön közvetlenül a Banknak adja meg a szükséges kártya-adatokat, nem nekünk. A Bank csak internetes fizetésre alkalmas bankkártyát fogad el (összes dombornyomású Visa vagy Mastercard és az internetes fizetésre készült speciális kártyák; Visa Electron, Mastercard Electronic, Maestro kártyák közül pedig azok, amelyek alkalmasak internetes fizetésre). A sikeres bankkártyás fizetést követően, munkanap, munkaidőben, általában 1-2 órán belül, várhatóan még a nap folyamán a kód kiküldésre is kerül. Este vagy hétvége esetén a következő munkanap folyamán várható.)

Üzletünkben történő személyes vásárlásra, kód ellenértékének üzletünkben történő kifizetésére vagy átvételére nincsen lehetőség.

A játékkódot illetve a játék letöltéséhez szükséges információkat az átutalás beérkezése illetve a sikeres bankkártyás fizetést követően, a megadott e-mail címre küldjük ki. Ez a folyamat bankkártyás fizetés illetve Magnet bankfiókban történő befizetés esetén sem azonnali.