DIGITÁLIS vásárlás

A teljes folyamat elektronikusan zajlik.

Bankkártyás vagy átutalásos fizetést követően, emailben küldjük el a kért kódot és az e-számlát.

PC Digitális teljes lista
PC Digitális típus szerint
PC Digitális betűrend szerint
A B C D E F G H I
J K L M N O P Q R
S T U V W X Y Z #

Watch Dogs 2 - Deluxe Edition DIGITÁLIS

Digitális kiadás: internetes letöltés, regisztráció és aktiválás. Nem dobozos játék.


Watch Dogs 2 - Deluxe Edition DIGITÁLIS borító

PEGI 18     Megosztás e-mailben   Megosztás Facebookon   Megosztás Google Plus-on   Megosztás Twitteren

Csak itt az interneten keresztül, online rendelhető.
Csak Magyarországon belüli aktiválás és használat garantált.
Kódot alapvetően munkanap, munkaidőben tudunk küldeni.
Este és hétvégén ügyeleti jelleggel.

CD Galaxis ár:

21 990 Ft

Az ár az áfát tartalmazza.

 • Platform: PC – részletes rendszerigény a lap alján
 • Honosítás: Magyar felirattal
 • Kategória: akció
 • Adathordozó: Uplay kulcs
  Letöltési kód (nem dobozos változat)
 • Kiadás módja: kód
 • Korosztály: 18+
 • Egyéb jellemzők: internet szükséges

Digitális kiadás: internetes letöltés, regisztráció és aktiválás.
Szerzői jogi okokból csak Magyarország területén belülre tudunk digitális kódot küldeni.

Információ
Fontos tudni: Uplay kulcs. A játék kódja a Steam-en NEM aktiválható. A játék aktiválásával vagy használatával kapcsolatos kérdés esetén a technikai segítségnyújtást a magyar képviselet biztosítja.

Digitális vásárlással a teljes folyamat elektronikus zajlik. Semmilyen kézzelfogható tárgyat nem küldünk, hanem bankkártyás vagy átutalásos fizetést követően küldjük az e-számlát illetve a megjelenés előtt a játék kódját, mely a Ubisoft saját rendszerében, a Uplay-en keresztül aktiválható. Más rendszerekben, például Steam-en a kód nem aktiválható.


Watch Dogs 2 Deluxe Edition képernyőkép 1 Watch Dogs 2 Deluxe Edition képernyőkép 2 Watch Dogs 2 Deluxe Edition képernyőkép 3 Watch Dogs 2 Deluxe Edition képernyőkép 4 Watch Dogs 2 Deluxe Edition képernyőkép 5 Watch Dogs 2 Deluxe Edition képernyőkép 6 

Leírás

A Watch Dogs 2 Deluxe Edition a következőket tartalmazza:

 • Watch Dogs 2 játék
 • Digital Deluxe Pack: két testraszabhatósági csomag, amelyekkel Marcus megjelenését, valamint autójának, drónjának és fegyverének kinézetét állíthatod át (Street Art téma, Punk téma)

Játssz Marcus Holloway, a ragyogó fiatal hekker szerepében a technológiai forradalom bölcsőjében, San Francisco városában. 
Állj össze a Dedsec, a hírhedt hekker csoport tagjaival, hogy a történelem legnagyobb hekkelését hajtsátok végre; iktassátok ki a ctOS 2.0 nevet viselő, invazív operációs rendszert, amely bűnözők kezében tömegesen figyeli meg és manipulálja az embereket. 

 • Fedezd fel a játék végtelennek tűnő, nyílt világát, amely lehetőségek sokaságát tartogatja.
 • Törj fel minden hálózati eszközt, és vedd át az irányítást a város infrastruktúrája felett. 
 • Fejlessz különféle készségeket a saját játékstílusodnak megfelelően, és fejleszd tovább az eszközeidet: távirányítós autókat, drónokat, 3D nyomtatóval készült fegyvereket és sok egyebet. 
 • Maradj kapcsolatban a barátaiddal a Watch Dogs vadonatúj kooperatív és kompetitív többszemélyes játékmódjaival.

 

 

©2016 Ubisoft Entertainment. All Rights Reserved. Watch Dogs, Ubisoft and the Ubisoft logo are trademarks of Ubisoft Entertainment in the U.S. and/or other countries.

 

 

 

 


Gépigény

 • MINIMUM: 
  Operációs rendszer: Windows 7 SP1, Windows 8.1, Windows 10 (kizárólag 64 bites verziók) 
  Processzor: Intel Core i5 2400s @ 2.5 GHz, AMD FX 6120 @ 3.5 GHz vagy jobb
  Memória: 6 GB RAM 
  Videokártya: NVIDIA GeForce GTX 660 2 GB VRAM-mal, vagy AMD Radeon HD 7870, 2 GB VRAM-mal, vagy jobb – lásd a támogatott videokártyák listáját 
  Internet: Szélessávú internetkapcsolat 
  Merevlemez: 50 GB szabad hely 
  Hangkártya: DirectX kompatibilis a legújabb meghajtóprogramokkal 
  Egyéb megjegyzések: Perifériák: Microsoft Xbox One Controller, DUALSHOCK® 4 Controller, Windows-kompatibilis billentyűzet, egér, opcionális kontroller / Multiplayer: 256 kbps vagy gyorsabb szélessávú internetkapcsolat.
  MEGJEGYZÉS: Ez a termék csak 64 bites operációs rendszereket támogat. A videokártyák laptop változatai működhetnek, de hivatalosan nem támogatottak. A legfrissebb rendszerkövetelményeket a support.ubi.com címen található terméktámogatási oldalunk FAQ-jában találod. A játék telepítést követő aktiválásához, a rendszered hitelesítéséhez, a játékmenet újratelepítést követő folytatásához, az online funkciók eléréséhez, az online játékhoz és az exkluzív tartalmak feloldásához szélessávú internetkapcsolat és érvényes Ubisoft fiók szükséges.

  AJÁNLOTT: 
  Operációs rendszer: Windows 7 SP1, Windows 8.1, Windows 10 (kizárólag 64 bites verziók) 
  Processzor: Intel Core i5 3470 @ 3.2 GHz, AMD FX 8120 @ 3.9 GHz 
  Memória: 8 GB RAM 
  Videokártya: NVIDIA GeForce GTX 780 | AMD Radeon R9 290, 3GB VRAM-mal, vagy jobb - lásd a támogatott videokártyák listáját
  Internet: Szélessávú internetkapcsolat 
  Merevlemez: 50 GB szabad hely 
  Hangkártya: DirectX kompatibilis a legújabb meghajtóprogramokkal 

  A MEGJELENÉSKOR TÁMOGATOTT VIDEOKÁRTYÁK: • NVIDIA® GeForce® GTX600 Series: GTX660 vagy jobb / GeForce® GTX700 Series: GTX760 vagy jobb / GeForce® GTX900 Series: GTX950 vagy jobb / GeForce® GTX1000 Series: GTX1060 vagy jobb. • AMD Radeon™ HD 7000 series: Radeon™ HD7870 vagy jobb / Radeon™ 200 series: Radeon R9 270 vagy jobb / Radeon™ 300/Fury X series: Radeon™ R9 370 vagy jobb / Radeon 400 series: Radeon RX460 vagy jobb.

   


  Kérjük, ha a rendszerigény kapcsán további kérdése merülne fel, tájékozódjon a kiadó honlapján. Ezzel kapcsolatban utólagos észrevételt, panaszt sajnos nem áll módunkban elfogadni.
  A játék futását a kiadó csak azokon a Windows változatokon szavatolja, amelyek a rendszerigényben fel vannak tüntetve. Azaz, ha például egy játéknál nem szerepel a Windows 7, akkor nem is feltétlenül fog futni Windows 7-en.
  A játékok jellemzően normál, asztali számítógépekre vannak tervezve. Notebook-on történő futásuk egyáltalán nem garantált, kivéve, ha kimondottan szerepel a rendszerigényben az, hogy a játék támogat egyes hordozható gépeket.
  A játékok elképzelhető, hogy csak Magyarország területén belül aktiválhatók a neten ill. játszhatóak, más országban történő működésük nem szavatolt.
  Egyes kiadók (például Electronic Arts), a játékok esetében korlátozhatják, hogy hány éves kortól lehet játszani a játékkal, vagy egyes játékmódokat (például multiplayer) hány éves kortól engedélyeznek. Ez a korlátozás játékonként eltér és legfeljebb a borítón szereplő korhatár besoroláson (PEGI) szereplő életkor eléréséig jelenthet korlátozást.

Digitális Vásárlás

A Digitális Vásárlással megrendelt játék esetén semmilyen kézzelfogható, fizikailag is létező dolgot, például adathordozót, nyomtatott kézikönyvet, dvd tokot, egyebet nem küldünk. Egy egyedi játékkódot kap e-mailben a vásárlást követően, aminek a segítségével az internetről a játékot le tudja tölteni és aktiválni tudja. Ez a kódküldés nem azonnali, jellemzően következő munkanap napközben történik meg, a vételár beérkezése után.

A játék digitális változatának használatához szükség van internet kapcsolatra, még akkor is, ha maga a játék egyszereplős (single-player) jellegű.

A kiválasztott játék ára banki átutalással vagy internetes bankkártyás fizetéssel egyenlíthető ki.

Átutalásos fizetés esetén, a megrendeléséről küldött e-mailben megadott bankszámlaszámunkra kérjük a pontos összeget átutalni, megjegyzésként a rendelés-azonosító számot is feltüntetve. A pénz napon belüli utalásnál várhatóan még aznap, legkésőbb várhatóan a következő munkanapon belül érkezik meg hozzánk (kivétel Magnet Bankos számláról átutalás, itt még várhatóan aznap már nálunk van az összeg).
Ezt követően, munkanap, munkaidőben, általában néhány órán belül, várhatóan még a nap folyamán a kód kiküldésre is kerül. Este vagy hétvége esetén a következő munkanap folyamán várható.

Amennyiben Önnek az kényelmesebb, befáradhat bármely Magnet Bank fiókba is és a pénztárban befizetheti az összeget, ez esetben a pénz néhány percen belül a számlánkra kerül. (Ezt követően, munkanap, munkaidőben, várhatóan még a nap folyamán a kód kiküldésre is kerül. Este vagy hétvége esetén a következő munkanap folyamán várható.)
Technikailag lehetőség van arra is, hogy bármely postán, csekken is feladja a pénz a számlaszámunkra, ezt azonban a hosszú átfutási idő miatt, ami akár egy bő hetet is igénybe vehet, nem javasoljuk!

Bankkártyás fizetés esetén a megrendelés leadása után az OTP Bank biztonságos internetes bankkártya-elfogadási felületére irányítjuk át, így Ön közvetlenül a Banknak adja meg a szükséges kártya-adatokat, nem nekünk. A Bank csak internetes fizetésre alkalmas bankkártyát fogad el (összes dombornyomású Visa vagy Mastercard és az internetes fizetésre készült speciális kártyák; Visa Electron, Mastercard Electronic, Maestro kártyák közül pedig azok, amelyek alkalmasak internetes fizetésre). A sikeres bankkártyás fizetést követően, munkanap, munkaidőben, általában 1-2 órán belül, várhatóan még a nap folyamán a kód kiküldésre is kerül. Este vagy hétvége esetén a következő munkanap folyamán várható.)

Üzletünkben történő személyes vásárlásra, kód ellenértékének üzletünkben történő kifizetésére vagy átvételére nincsen lehetőség.

A játékkódot illetve a játék letöltéséhez szükséges információkat az átutalás beérkezése illetve a sikeres bankkártyás fizetést követően, a megadott e-mail címre küldjük ki. Ez a folyamat bankkártyás fizetés illetve Magnet bankfiókban történő befizetés esetén sem azonnali.

Digitális Vásárlás – Toplista
DARK SOULS III DIGITÁLIS   DARK SOULS III Deluxe DIGITÁLIS
DARK SOULS III DIGITÁLIS 14 990 Ft
(Digitális vásárlás (PC))
DARK SOULS III Deluxe DIGITÁLIS 21 190 Ft
(Digitális vásárlás (PC))
DARK SOULS III Season Pass DLC DIGITÁLIS 6 290 Ft
(Digitális vásárlás (PC))
Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4 DIGITÁLIS 8 490 Ft
(Digitális vásárlás (PC))
Warhammer 40,000 : Eternal Crusade DIGITÁLIS 4 400 Ft
(Digitális vásárlás (PC))