Játékvásár aktuális listája
DIGITÁLIS vásárlás

A teljes folyamat elektronikusan zajlik.

Bankkártyás vagy átutalásos fizetést követően, emailben küldjük el a kért kódot és az e-számlát.

PC Digitális teljes lista
PC Digitális típus szerint
PC Digitális betűrend szerint
A B C D E F G H I
J K L M N O P Q R
S T U V W X Y Z #

Watch Dogs 2 - Deluxe Edition DIGITÁLIS

Digitális kiadás: internetes letöltés, regisztráció és aktiválás. Nem dobozos játék.


Watch Dogs 2 - Deluxe Edition DIGITÁLIS borító

PEGI 18     Megosztás e-mailben   Megosztás Facebookon   Megosztás Google Plus-on   Megosztás Twitteren

Csak itt az interneten keresztül, online rendelhető.
Csak Magyarországon belüli aktiválás és használat garantált.
Kódot alapvetően munkanap, munkaidőben tudunk küldeni.
Este és hétvégén ügyeleti jelleggel.

CD Galaxis ár:

21 990 Ft

Az ár az áfát tartalmazza.

 • Platform: PC – részletes rendszerigény a lap alján
 • Honosítás: Magyar felirattal
 • Kategória: akció
 • Adathordozó: Uplay kulcs
  Letöltési kód (nem dobozos változat)
 • Kiadás módja: kód
 • Korosztály: 18+
 • Egyéb jellemzők: internet szükséges

Digitális kiadás: internetes letöltés, regisztráció és aktiválás.
Szerzői jogi okokból csak Magyarország területén belülre tudunk digitális kódot küldeni.

Információ
Fontos tudni: Uplay kulcs. A játék kódja a Steam-en NEM aktiválható. A program aktiválásával vagy használatával kapcsolatos kérdés esetén a technikai segítségnyújtást a magyar képviselet biztosítja.

Digitális vásárlással a teljes folyamat elektronikus zajlik. Semmilyen kézzelfogható tárgyat nem küldünk, hanem bankkártyás vagy átutalásos fizetést követően küldjük az e-számlát illetve a megjelenés előtt a játék kódját, mely a Ubisoft saját rendszerében, a Uplay-en keresztül aktiválható. Más rendszerekben, például Steam-en a kód nem aktiválható.


Watch Dogs 2 Deluxe Edition képernyőkép 1 Watch Dogs 2 Deluxe Edition képernyőkép 2 Watch Dogs 2 Deluxe Edition képernyőkép 3 Watch Dogs 2 Deluxe Edition képernyőkép 4 Watch Dogs 2 Deluxe Edition képernyőkép 5 Watch Dogs 2 Deluxe Edition képernyőkép 6 

Leírás

A Watch Dogs 2 Deluxe Edition a következőket tartalmazza:

 • Watch Dogs 2 játék
 • Digital Deluxe Pack: két testraszabhatósági csomag, amelyekkel Marcus megjelenését, valamint autójának, drónjának és fegyverének kinézetét állíthatod át (Street Art téma, Punk téma)

Játssz Marcus Holloway, a ragyogó fiatal hekker szerepében a technológiai forradalom bölcsőjében, San Francisco városában. 
Állj össze a Dedsec, a hírhedt hekker csoport tagjaival, hogy a történelem legnagyobb hekkelését hajtsátok végre; iktassátok ki a ctOS 2.0 nevet viselő, invazív operációs rendszert, amely bűnözők kezében tömegesen figyeli meg és manipulálja az embereket. 

 • Fedezd fel a játék végtelennek tűnő, nyílt világát, amely lehetőségek sokaságát tartogatja.
 • Törj fel minden hálózati eszközt, és vedd át az irányítást a város infrastruktúrája felett. 
 • Fejlessz különféle készségeket a saját játékstílusodnak megfelelően, és fejleszd tovább az eszközeidet: távirányítós autókat, drónokat, 3D nyomtatóval készült fegyvereket és sok egyebet. 
 • Maradj kapcsolatban a barátaiddal a Watch Dogs vadonatúj kooperatív és kompetitív többszemélyes játékmódjaival.

 

 

©2016 Ubisoft Entertainment. All Rights Reserved. Watch Dogs, Ubisoft and the Ubisoft logo are trademarks of Ubisoft Entertainment in the U.S. and/or other countries.

 

 

 

 


Gépigény

 • MINIMUM: 
  Operációs rendszer: Windows 7 SP1, Windows 8.1, Windows 10 (kizárólag 64 bites verziók) 
  Processzor: Intel Core i5 2400s @ 2.5 GHz, AMD FX 6120 @ 3.5 GHz vagy jobb
  Memória: 6 GB RAM 
  Videokártya: NVIDIA GeForce GTX 660 2 GB VRAM-mal, vagy AMD Radeon HD 7870, 2 GB VRAM-mal, vagy jobb – lásd a támogatott videokártyák listáját 
  Internet: Szélessávú internetkapcsolat 
  Merevlemez: 50 GB szabad hely 
  Hangkártya: DirectX kompatibilis a legújabb meghajtóprogramokkal 
  Egyéb megjegyzések: Perifériák: Microsoft Xbox One Controller, DUALSHOCK® 4 Controller, Windows-kompatibilis billentyűzet, egér, opcionális kontroller / Multiplayer: 256 kbps vagy gyorsabb szélessávú internetkapcsolat.
  MEGJEGYZÉS: Ez a termék csak 64 bites operációs rendszereket támogat. A videokártyák laptop változatai működhetnek, de hivatalosan nem támogatottak. A legfrissebb rendszerkövetelményeket a support.ubi.com címen található terméktámogatási oldalunk FAQ-jában találod. A játék telepítést követő aktiválásához, a rendszered hitelesítéséhez, a játékmenet újratelepítést követő folytatásához, az online funkciók eléréséhez, az online játékhoz és az exkluzív tartalmak feloldásához szélessávú internetkapcsolat és érvényes Ubisoft fiók szükséges.

  AJÁNLOTT: 
  Operációs rendszer: Windows 7 SP1, Windows 8.1, Windows 10 (kizárólag 64 bites verziók) 
  Processzor: Intel Core i5 3470 @ 3.2 GHz, AMD FX 8120 @ 3.9 GHz 
  Memória: 8 GB RAM 
  Videokártya: NVIDIA GeForce GTX 780 | AMD Radeon R9 290, 3GB VRAM-mal, vagy jobb - lásd a támogatott videokártyák listáját
  Internet: Szélessávú internetkapcsolat 
  Merevlemez: 50 GB szabad hely 
  Hangkártya: DirectX kompatibilis a legújabb meghajtóprogramokkal 

  A MEGJELENÉSKOR TÁMOGATOTT VIDEOKÁRTYÁK: • NVIDIA® GeForce® GTX600 Series: GTX660 vagy jobb / GeForce® GTX700 Series: GTX760 vagy jobb / GeForce® GTX900 Series: GTX950 vagy jobb / GeForce® GTX1000 Series: GTX1060 vagy jobb. • AMD Radeon™ HD 7000 series: Radeon™ HD7870 vagy jobb / Radeon™ 200 series: Radeon R9 270 vagy jobb / Radeon™ 300/Fury X series: Radeon™ R9 370 vagy jobb / Radeon 400 series: Radeon RX460 vagy jobb.

   


  Kérjük, ha a rendszerigény kapcsán további kérdése merülne fel, tájékozódjon a kiadó honlapján. Ezzel kapcsolatban utólagos észrevételt, panaszt sajnos nem áll módunkban elfogadni.
  A játék futását a kiadó csak azokon a Windows változatokon szavatolja, amelyek a rendszerigényben fel vannak tüntetve. Azaz, ha például egy játéknál nem szerepel a Windows 7, akkor nem is feltétlenül fog futni Windows 7-en.
  A játékok jellemzően normál, asztali számítógépekre vannak tervezve. Notebook-on történő futásuk egyáltalán nem garantált, kivéve, ha kimondottan szerepel a rendszerigényben az, hogy a játék támogat egyes hordozható gépeket.
  A játékok elképzelhető, hogy csak Magyarország területén belül aktiválhatók a neten ill. játszhatóak, más országban történő működésük nem szavatolt.
  Egyes kiadók (például Electronic Arts), a játékok esetében korlátozhatják, hogy hány éves kortól lehet játszani a játékkal, vagy egyes játékmódokat (például multiplayer) hány éves kortól engedélyeznek. Ez a korlátozás játékonként eltér és legfeljebb a borítón szereplő korhatár besoroláson (PEGI) szereplő életkor eléréséig jelenthet korlátozást.

Digitális Vásárlás

A Digitális Vásárlással megrendelt játék esetén semmilyen kézzelfogható, fizikailag is létező dolgot, például adathordozót, nyomtatott kézikönyvet, dvd tokot, egyebet nem küldünk. Egy egyedi játékkódot kap e-mailben a vásárlást követően, aminek a segítségével az internetről a játékot le tudja tölteni és aktiválni tudja. Ez a kódküldés nem azonnali, jellemzően következő munkanap napközben történik meg, a vételár beérkezése után.

A játék digitális változatának használatához szükség van internet kapcsolatra, még akkor is, ha maga a játék egyszereplős (single-player) jellegű.

A kiválasztott játék ára banki átutalással vagy internetes bankkártyás fizetéssel egyenlíthető ki.

Átutalásos fizetés esetén, a megrendeléséről küldött e-mailben megadott bankszámlaszámunkra kérjük a pontos összeget átutalni, megjegyzésként a rendelés-azonosító számot is feltüntetve. A pénz napon belüli utalásnál várhatóan még aznap, legkésőbb várhatóan a következő munkanapon belül érkezik meg hozzánk (kivétel Magnet Bankos számláról átutalás, itt még várhatóan aznap már nálunk van az összeg).
Ezt követően, munkanap, munkaidőben, általában néhány órán belül, várhatóan még a nap folyamán a kód kiküldésre is kerül. Este vagy hétvége esetén a következő munkanap folyamán várható.

Amennyiben Önnek az kényelmesebb, befáradhat bármely Magnet Bank fiókba is és a pénztárban befizetheti az összeget, ez esetben a pénz néhány percen belül a számlánkra kerül. (Ezt követően, munkanap, munkaidőben, várhatóan még a nap folyamán a kód kiküldésre is kerül. Este vagy hétvége esetén a következő munkanap folyamán várható.)
Technikailag lehetőség van arra is, hogy bármely postán, csekken is feladja a pénz a számlaszámunkra, ezt azonban a hosszú átfutási idő miatt, ami akár egy bő hetet is igénybe vehet, nem javasoljuk!

Bankkártyás fizetés esetén a megrendelés leadása után az OTP Bank biztonságos internetes bankkártya-elfogadási felületére irányítjuk át, így Ön közvetlenül a Banknak adja meg a szükséges kártya-adatokat, nem nekünk. A Bank csak internetes fizetésre alkalmas bankkártyát fogad el (összes dombornyomású Visa vagy Mastercard és az internetes fizetésre készült speciális kártyák; Visa Electron, Mastercard Electronic, Maestro kártyák közül pedig azok, amelyek alkalmasak internetes fizetésre). A sikeres bankkártyás fizetést követően, munkanap, munkaidőben, általában 1-2 órán belül, várhatóan még a nap folyamán a kód kiküldésre is kerül. Este vagy hétvége esetén a következő munkanap folyamán várható.)

Üzletünkben történő személyes vásárlásra, kód ellenértékének üzletünkben történő kifizetésére vagy átvételére nincsen lehetőség.

A játékkódot illetve a játék letöltéséhez szükséges információkat az átutalás beérkezése illetve a sikeres bankkártyás fizetést követően, a megadott e-mail címre küldjük ki. Ez a folyamat bankkártyás fizetés illetve Magnet bankfiókban történő befizetés esetén sem azonnali.